Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě jedna věc. Lidí, kteří vyznávají islám, je na světě cca 1,6 miliardy. IS tvoří, dle nejvyšších odhadů, cca 200 tis. fanatiků. Pak tady jsou další fanatici formující Boko Haram, Al Kaidu, Talibán, atp. Kolik ji může být celkem? Jeden milion? Co je pro islámské fanatiky nejdůležitějším cílem? Nejspíš, dostat těch 1,599 miliardy víceméně umírněných muslimů na svoji stranu. To by se potom bojovalo proti křesťanům úplně jinak. Náš cíl je tedy zcela opačný - domluvit se s běžnými muslimy a společně se zbavit fanatických vrahů. A co dělá Zeman? Mluví o islámu, jako o nenávistném náboženství. Pokud se o tom náhodou dozví nějaký fanatik, musí si zamnout ruce, je to voda na jejich mlýn. Jenže Zemanovi nejde o islám, ví že tento primitivní názor konvenuje voličům, kteří odmítají uvažovat v souvislostech - a takových je většina. Zeman těmito postoji nabírá zpět podporů voličů, o kterou při svých hlupáckých eskapádách dříve přišel. Že tím ve skutečnosti podporuje islámský fanatismus, to jeho voličům nedochází a jemu je to šumák... Nakonec je štěstí, že jeho "věhlas" příliš nepřesahuje krajskou úroveň.

1 0
možnosti

Máte naprostou pravdu.. A upřímně se Vás zeptám, myslíte si,

že je to vaše nynější vysvětlení reality autor tohoto nesmyslně demagogického a servilního článku o Miloši Zemanovi vůbec schopen pochopit a uznat? .. Já myslím, že není. :-P:-/:-(

0 0
možnosti

Jistě, lidé, kteří mají rádi jednoduchá "řešení", jednoduché myšlenky, určitě Zemana podporují, ať už žijí kdekoli. Lidé, kteří se stydí za jeho podporu ruského KGB režimu, kterým vadí jeho malost (pomstychtivost a buranství), žijí bezesporu také napříč Evropou. Ale na druhou stranu, souhlasím s textem v článku - v Evropě lidí, kteří Zemana znají, nebude mnoho. Zeman totiž s Evropou nekomunikuje, nedokáže komunikovat, a není to jen jeho angličtinou na úrovni základní školy. Zeman nabízí pouze primitivismus.

1 0
možnosti

Líbí se mi, že má pan prezident smysl pro humor a jeho poslední projev se mi také líbil. Ale nechápu, do jaké paražské kavárny to pořád chodí, že ho to tam tak rozčílí? To si nemůže raději skočit na pivo?

0 0
možnosti

Upřímně, Zeman mi byl odjakživa nesympatický, jsem alergická na samolibý tón jeho hlasu, nelíbí se mi jeho vizáž, arogance, stejně jako veřejně deklarovaná náklonnost k alkoholu a kuřivu. Přes svůj odpor jsem ho nicméně vždy respektovala, hloupý mi nepřipadal. Neřekla bych do sebe, že ho někdy budu volit... a přece se stalo, Schwarzenberga jsem v čele našeho státu prostě vidět nechtěla. Navzdory několika Zemanovým excesům svého hlasu nelituji, naopak. Jsem ráda za jeho často rozumný, pevný postoj v názorech a upřímnost, v české politice cosi až nebývale vzácného. Na rozdíl od svých oponentů Zeman zřejmě přinejmenším tuší, jaká je situce v "podhradí" a občanům ČR se nevzdálil na planetu pro nadřazená božstva, odtržená od reality a zaslepená utopickou ideologií. Ovšem pořád přepínám televizi někam pryč, kdykoliv se prezident objeví na obrazovce... raději si později přečtu, čím zase média a kavárnu pobouřil;-)

22 2
možnosti

M36i41l64a42n 75R21a44d57e10k

27. 12. 2015 20:53

http://www.theguardian.com/world/2015/dec/27/czech-president-migrants-should-be-fighting-isis-not-invading-europe

je to z The Guardian, ktery zase pro sichr nedovolil diskuzi, clanek je nesmirne vyvazeny, nechvali ho ale ani neodsuzuje a nedela z neho radikala. Uz se to moc nenosi, ale vsude na diskuzich lide fandi Zemanovi, a to i ti kterym neni moc jasne kde ta Czech Republik lezi. At uz je to v anglictine nebo spanelstine, opravdu by byli radi kdyby jejich vladci smysleli o tomto problemu podobne.

31 3
možnosti

J12a56r81a 41R11a14n15k

28. 12. 2015 6:22

Ale take nezapomeli dodat, ze se Zeman zucastnil IVCRN demonstrace

ww.independent.co.uk/news/world/europe/refugees-coming-to-europe-an-organised-invasion-says-czech-president-a678728

2 14
možnosti

Jen pro úplnost: v USA o ČR jako takové neví prakticky nikdo nic. A pokud něco, tak že Havel byl Čech. Teprve pak přijde Jágr (a ten jen možná).

3 5
možnosti

Vy jste se, pane Svobodo, setkal v USA s jinými znalostmi?

2 1
možnosti
Foto

To, že v zahraničí pana Zemana chválí, jsem nevyčetla jenom z novin, ale slyšela slova chvály i od svých přátel z Rakouska. Politika dříve nebývala předmětem našich hovorů, ale nyní, v době kdy máme společný problém týkající se migrace, se toto téma stále přetřásá. Všichni se shodují v tom, že je to jen náš prezident, kdo otevřeně mluví o této situaci a snaží se podnítit i ostatní, aby k ní přistupovali zodpovědně, neschovávali se za slova a fráze, ale sedli ke kulatému stolu a hledali řešení, jak pomoci lidem utíkajícím před válkou, ale při tom neohrozit obyvatele Evropy.

Není na světě člověk ten, co by se zachoval lidem všem, to je vcelku přirozené, ale nechápu ty české občany, kterým nenávist k prezidentovi tak zatemnila mysl, že již dopředu křičí ne k jeho názorům, aniž by je nestranně posoudili.

36 3
možnosti

Zalezi na tom, Jake mate pratele. A jak pisete, je to celkem jasne. Podle mne byl i ten zlodej plnicich per ve svete znamejsi.

3 29
možnosti
Foto

Náš pan president dosáhl světového věhlasu zejména na litoměřicku a v boubínském pralese. Nicméně jistou zásluhu na tom, že se k nám migranti nehrnou, jistě má. Asi se podívali na jeho portrét (ten "svatý") a přečetli či poslechli nějaký jeho projev, třeba ten světoznámý lánský.

I průměrně myslící člověk se zemi, která má tak skvělého presidenta, obloukem vyhne. ;-D

14 35
možnosti
Foto

Jen aby se, Pavlíku, nevyhnuli lidem, jako jste Vy.

15 7
možnosti

Nemyslím si, že je pro nás důležité, jak moc znají prezidenta Zemana v zahraničí, nedej bože, zda si ještě pamatují humanitárního bombarďáka, ale je potěšující, že máme politika, co prohlédl ten vpád invazivní armády a nebojí se ho pojmenovat.

Oni v zahraničí jistě netuší, že náš nejvyšší nemá žádné pravomoci, to ani není až tak důležité, řekl to prezident, to stačí. Spíš je zajímavé, že jako prozíraví státníci se dnes jeví představitelé, ne tzv. vyspělé Evropy, ale postlidových soc. rep. - Polska, Maďarska, Slovenska. O čem to svědčí?

článekR^

40 8
možnosti
Foto

... humanitární bombarďák - myslím, že jste nemocnej:-/Rv

9 24
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2184x
Od roku 1992 podnikám, mám rád Járu Cimrmana, Monty Pythony, Jasnou Páku a hradecké Votroky.

Seznam rubrik