Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tvrdím to již několik let, parlament V.B. se možná k mému názoru přikloní...http://zpravy.idnes.cz/kaddafi-varoval-pred-islamisty-dm2-/zahranicni.aspx?c=A160107_164405_zahranicni_mlb

3 0
možnosti

Tak o hrozbě imigrace se v Evropě ví přinejmenším několik desetiletí. Akorát nikdo neměl potřebu to politicky nastolit, dokud byl čas.

3 0
možnosti

Merkelová je pokusným králíkem ověřujícím, zda současné evropské hodnoty jsou skutečnými hodnotami či spíše pseudohodnotami.

4 0
možnosti

Kdo je pánem tohoto pokusného králíka?

0 0
možnosti

Merkelová multikulturalismus odsoudila již dávno.

My bohužel soucit s druhým člověkem bereme za fanatismus. Pomoc je nutná. Ale udělení občanství jen po asimilaci imigranta se společností, s její kulturou a s jejím právem. To většinou u muslimů není možné.

4 0
možnosti

J35a67r34a 59R95a16n82k

7. 1. 2016 17:43

Zatim se ukazalo, ze mozne to je - Kanada je takova zeme:-), take se zde naslo nekolik petic proti prijimani uprchliku, ale duverujeme zakonum teto zeme, ktere se s poznanim ISIL znacne zprisnili a malo lidi venku vi, ze zlocinci jsou regulerne deportovani, minuly rok jich bylo pres 15.000 a po vrazde v Ottawe pred Parlamentem se tresta i propagovani, sireni nenavisti a propagandy, rekrutovani 5 lety vezeni a deportaci. Obcas stale zachyti nejake mladiky na letisti a daji je na "no fly" listinu, podezrele mesity se kontroluji a imamove z UK vetsinou nejsou vpusteni i kdyz uz prileti, vrati je hned pristim letadlem.

Pred Novym rokem jich zde bylo 10.700, do konce unora bude 25.000. Kazdy den priletaji 3 letadla s imigranty ze zachytnych taboru, kteri byli dostatecne "proklepnuti" a prosli lekarskou prohlidkou. Jsou mezi nimi handikapovani, lide, kteri byli muceni, deti znetvorene z valky s amputovanymi koncetinami a podobne.....

0 0
možnosti

Je to opravdu nepochopitelné, obzvlášť ta otočka k iracionalitě. Buď je za tím šílenství, ale kupodivu kolektivní, když postihlo i další mocné, nebo sledují nějaký vyšší záměr. Ať už svůj, nebo vnucený, k čemuž ač konspirace nerad bych se klonil spíš. Protože tohle z nich udělá politické mrtvoly a dost možná rozloží EU, na které tak dlouho tak lpěli. Ale jaké nové zlaté tele jim za toto může stát, to fakt netuším.

2 0
možnosti

Tito politici zjevně myslí jinak než my. Nedělají to pro zisk.

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2184x
Od roku 1992 podnikám, mám rád Járu Cimrmana, Monty Pythony, Jasnou Páku a hradecké Votroky.

Seznam rubrik