Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Kucero. Prave vase vira v "demokratickou volbu" v CR, je ta prekazka k ziskani dobrych vedoucich predstavitelu na rizeni nasi republiky. Nejen vase, ale vsech co volaji pro nove volby nebo veri v jejich zazracnost.

Budu primy s ukazkou, proc osobne neverim zadne volbe pro obsazeni Snemovny a tedy vytvoreni vlady.

Cela organizace vedeni statu je zalozena na volbe stran, ktere si sami vydrzujeme. Mohou obsahovat dobre i spatne politiky (tech druhych jsme jiz poznali hodne). Skladbu techto stran uvnitr NEMUZEME ovlivnit. Dokonce je mozno pridat i financne zajisteneho obcana, ktery svymi penezi a take nasi financni pomoci, vytvori jednotku nasledovniku s kterou jde do volebniho boje. My, obcane, mame jen jednu moznost pri volbach. Vybrat si jednu z tech stran bez znalosti kvality tech, kteri tu stranu tvori. Tim je ukoncena nase moznost dal neco ovlivnit. I ten volebni program, ktery vas lakal k volbe te strany, se rozplyne v koalicni smlouve. Vlada, tvorena s osob ktere jste nevolil, je vysledkem te smouvy. Dnesni situace nam ukazuje jeste jeden fenomen teto organizace statu, Koalicni partneri NEPORUSI koalicni smlouvu odstoupenim (demokraticky), protoze v pristich volbach maji malou moznost se vubec dostat do Snemovny a mit moznost diskutovat o vzniku nove vlady. Znovu opakuji. Nejsou v nasi ustave zaneseny kroky pro reseni dnesni situace. Obcane nemaji moznost tyto kroky ovlivnit. Hovorim, ovlivnit demokraticky.

Jako obcan milujici tuto republiku, znam organizaci vedeni statu, ktera odboura mnoho dnesnich problemu a da obcanum vice moznosti ovlivnit chod republiky. Diskuze o teto moznosti je vitana.

0 0
možnosti
MS

Svalovat aféru s mrtvým studentem Šmídem na tehdejší média, je poněkud mimo mísu. Byla to předem připravená akce StB.

1 0
možnosti
DS

Se závěrem naprosto a beze zbytku souhlasím.

0 0
možnosti
JK

Tak určitě. Věřil jste, že student Šmíd opravdu zemřel a když jste zjistil že ne, tak jste prohlédl. A od té doby na Vás ataky médií a ruch ulice nijak nedotýká. Lidi prostě milují příběhy.

0 0
možnosti
JK
JS

Pane Kuceru, mohu jenom souhlasit. To ovšem těm, co na vojně nikdy nebyli, neví co to vojna je a hrdinně posílají do války každého, kromě sebe a svých dětí, je zbytečné vysvětlovat.

2 2
možnosti
MS

Ale o tom ten blog vůbec není. :-P

0 0
možnosti
PB

P78e47t15r 35B48u62r46i38a67n

18. 11. 2018 15:45

Vcelku souhlas, karma.

0 0
možnosti
Foto

Nelegální metdy nejvíce odsuzují ti, kteří je sami používají. Vám karma

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu a nepochybně vlastní zkušenost.... bez reflexe.

1 1
možnosti
JR

J32a38n 73R77á41ž

18. 11. 2018 13:17

Projevit nesouhlas s tím, jak dělá váda svou politiku i prostřednictvím demonstrací, je vyjádřením občanského práva na vyjádření názoru. Organizovat ale demonstrace, jejichž jediným účelem je vyvolat chaos, je zneužitím touhy lidí po změně kurzu Babišovské politiky, zejména v otázkách morálky.

Kdyby na antibabišovské demonstraci vystoupil někdo, kdo by využil shromáždění občanů k přednesení programu hnutí, či strany jejíž je lídrem, tak by to mělo smysl a neváhal bych a na příští shromáždění jím organizované bych přijel. Ani Němcová, ani Pajerová, ani Kalousek, či pár exhibujících křiklounů, nemohou dát těmto demonstracím důvěryhodnost.

"Majdany", které organizuje AUVA (Vodža a spol.) nemají řešení, protože nenabízejí žádný pozitivní program. Demokracie vyžaduje odpovědnost za následky činů a tu revolucionáři jako je Cemper, ani anarchisté jako je Vodža nemají. Proto nemohou ničeho pozitivního ani dosáhnout.

5 0
možnosti
Foto

A co demonstrace pořádané odbory,svažení demonstrantů autobusy, účast politiků čssd to vám zřejmě nevadilo co.Vaše objektivita silně pokulhává!!

0 0
možnosti
Foto

Právo občanů vyjadřovat svůj názor na politiku a politiky pouze vhozením lístku do volební urny zavedla ODS, zdatně podporovala ČSSD a sleduji, že toto hanebné sémě se urputně drží dodnes.

Nezapoměňte, že situace, která se vám hodí dnes a kterou podporujete, může se vám jindy krutě vymstít.

2 1
možnosti
JR

J52a11n 23R58á53ž

18. 11. 2018 13:23

S tím souhlasím, ale "majdany" organizovanými lidmi s negativním programem, se ničeho pozitivního nedá dosáhnout.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS