Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I44v22a68n 75M45a27r21e26k

18. 11. 2018 13:06

"Odstraníte" ho ve volbách ? Chtěl bych být takový optimista jako Vy. R^[>-]

1 0
možnosti
JN

Ono to v demokracii ani jinak nejde.

1 0
možnosti
Foto

A proč by měli mít voliči větši důvěru v jiné, historicky ověřené strany? Ty strany, které dali vzniknout kmotrům typu Dalík, premiérům a ministrům, kteří přišli doslova s holou ... a teď jsou za vodou? Babiše ve volbách odstranit lze, ale je to o moc těžší než tímto způsobem. A vysvětlení této kauzy? Stejné jako u Paroubka, sedíte na hromadě peněz a nechcete pustit příbuzný ani chlup? Stačí si postěžovat novinářům a taťka to Lambo do švajcu doveze osobně.

1 0
možnosti
JK

Najít důvody, proč nevolit Babiše je poměrně snadné, najít dobré důvody proč volit někoho ze stávajících politických stran je mnohem těžší. Pro mě zatím nemožné.

2 0
možnosti
Foto

J71i93ř53í 74K12i11n80d96l

18. 11. 2018 12:18

Představa, že když s něčím souhlasí velká poměrná část některé sociální skupiny, tak to automaticky neznamená, že je to správné, je to chybná úvaha. Nechci v žádném případě zjednodušovat. Nicméně statistiky mluví jasně.Babišovo hnutí má obří podporu u voličů, jejichž informovanost pochází z velké části z bulvárních deníků a magazínů. A jak známo, bulvár se Babišovým kauzám příliš intenzivně nevěnuje, a když už občas ano, tak rozhodně ne s potřebnou investigativní aktivitou, která by byla pro čtenáře jakkoli přesvědčivá nebo o čemkoliv vypovídající. Voliči Babiše jsou lidé, kterým nezáleží na kvalitě přijímaných informací, jsou to lidé, kteří politiku nijak důkladně nesledují, nemají o ní dostatek relevantních informací, a tudíž jejich hlas vhozený do urny nemá v závislosti na obecném veřejném mínění o politice takovou váhu jako u lidí, kteří politiku sledují intenzivněji; přesto mají jeden celý hlas, což je stejné množství, jako má třeba studovaný politolog. Takže demonstrace proti osobě Babišovi, aby odstoupil, jsou vzhledem kauz, které jej doprovozá zcela oprávněné.

Pramen: Echo 24

2 9
možnosti
Foto

Jsem volič Babiše, na kterého absolutně nesedí vaše hodnocení. Volím ho po zraléúvaze, na základě dostupných informací, po analýze a syntéze faktů a po porovnání Babiše s ostatní politickou nabídkou. V IQ testech jsem dosahoval výsledky 130 - 140, tudíž bych ani nesplňoval podmínku pro zařazení do skupiny ignorantů.

6 0
možnosti
OP

Novinářům nevěříte, ale volbám ano, i když ty Babišovy kauzy a jeho absolutní touha po moci byly dlouho voličům známy? Volbami se tato věc nevyřeší, kromě svých stále početných voličů má za sebou Zemana. Ale je čas na řádnou a rychlou policejní práci, tam je momentálně šance :-)

2 2
možnosti
JK

J62i58r59i 89K30u42c65e81r86a

18. 11. 2018 12:08

V diskuzi pod svými články prakticky málo kdy reaguji, ale .... Čemu jinému mám proboha věřit v demokratické republice, než volbám? Vaše tvrzení "volbami se nic nevyřeší" je strašné, odpudivé a doufám, že takto smýšlejicích příznivců totalitních režimů u nás není mnoho.

9 0
možnosti
Foto

Po roce 89 padlo několik premiérů jako Gross, Špidla,Topolánek, Klaus,Nečas a nikdy to nebylo na nátlak ulice, ale po různých kauzách odstoupili sami nebo po nedůvěře vládě vyhlášené parlamentem

3 0
možnosti
Foto

Všechny ty kauzy ale vyvolala média ;-)

0 0
možnosti
Foto

bude-li Babiš vystřídán Miroslavem Kalouskem, budou mít pučisté radost

3 2
možnosti
Foto

J81a11n 96M47a26r64š25á31l

18. 11. 2018 12:30

Pane Macku, napadá vás jediný scénář, jak by se Miroslav Kalousek mohl stát premiérem? V případě, že Andrej Babiš odstoupí, bude A) znovu pověřen prezidentem sestavením vlády zase on, bude B) pověřen sestavením vlády jiný představitel Ano, bude C) prezidentem pověřen sestavením vlády představitel jiné SILNÉ strany zastoupené v Poslanecké sněmovně (tedy v pořadí ODS, Piráti... nemýlím-li se). Miroslav Kalousek, který NENÍ předsedou TOP09, jež NEPATŘÍ mezi nejsilnější strany v Poslanecké sněmovně, se prostě na řadu dostat v tuhle chvíli nemůže. Stal by se jím pouze ve dvou případech: A) prezident by ho pověřil sestavením úřednické vlády (to by mohlo přijít absurdní i vám), nebo B) by v předčasných volbách TOP09 drtivě zvítězila a z pozice vítěze voleb by požadovala funkci premiéra, kterým by se ale z neznámých důvodů nestal její předseda, Jiří Pospíšil, ale Miroslav Kalousek. Což je taky nesmysl. Protože předpokládám, že základní znalosti fungování politického systému máte, nezbývá mně tedy než soudit, že úmyslně plácáte nesmysly, abyste rozjitřil atmosféru ještě o něco více. Já jinak, abyste nemusel váhat, jsem zastáncem odstoupení Andreje Babiše minimálně do skutečného vyřešení jeho kauz, pověření jiného politika Ano sestavením vlády, zkrácení mandátu Poslanecké sněmovny, předčasných voleb, ve kterých, jak bych doufal, by zvítězil někdo méně nehodný než Ano.

3 0
možnosti
Foto

Pouliční události v Praze (Brně a městech dalších) bohužel ještě stále nejsou odrazem myšlení celé České republiky. Je nutné počítat s tím, že k velkému překvapení tisíců včerejších pouličních křiklounů budou Babiše (Bureše) v případných předčasných volbách znovu volit stovky tisíc lidí. Ne všichni a všude se mají lidé v Česku tak dobře, jako se mají obyvatelé hlavního města. ;-O

3 2
možnosti
Foto

J55i46ř15í 12K12i44n61d59l

18. 11. 2018 12:03

Já nežiji v Praze a jsem důchodce a přesto se mám dobře a vím, že Babiš je gauner.

4 3
možnosti
PK

to je správná cesta...R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2184x
Od roku 1992 podnikám, mám rád Járu Cimrmana, Monty Pythony, Jasnou Páku a hradecké Votroky.

Seznam rubrik