Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

Pane Kučero, ulítl jste úplně ve všem a vlastně vůbec nechápete, o co jde. V tom horším případě vám to vyhovuje a potom bůh s námi, jestli vás takových je víc.

8 0
možnosti
JK

Přestože máme shodné jméno i příjmení, musím zásadně nesouhlasit. Zákony a zejména ústavu musí dodržovat každý. MZ ústavu porušuje, nic na tom nemění ani různé pohledy vaše a jiných obdivovatelů MZ. To je realita, se kterou se smířit nemusíte, ale je to tak. Pokud se má měnit ústava, lze to zase jenom zákonným způsobem a jakýkoliv článek, který se o to pokouší, je jen propagandou pro konejšení přívrženců. Ve vašem případě navíc nepřinášíte ani jednu novou myšlenku a opakujete stokrát vyvrácené fabulace.

8 1
možnosti
Foto

Pane Kučero, pokud vám jde, jak uvádíte o princip, tak základním principem je dodržování ústavy. A to, jak jistě víte, se neděje. Pak nechápu, čemu tak fandíte.

11 1
možnosti
JH

Můžete konkrétně uvést, čím prezident porušil ústavu?

0 1
možnosti
MR

Pane Kučero, klobouček smekám.

3 6
možnosti
JZ

Že chyba rozhodně není v prezidentovi, je sice i na mě poněkud silné tvrzení, ale jinak velmi zajímavá úvaha, za kterou dávám karmu. Skutečně by stálo za to zvážit, jestli náš politický systém neposunout více směrem k prezidentskému.

Bohužel diskuze je zaplevelena lidmi, kteří se tváří, jako že nedočetli dál než k začátku druhého odstavce, ale tak to tu bohužel chodí... Jestli chcete, aby lidé diskutovali jádro vašeho blogu, tak to musíte napsat tak, abyste jim ani nedal šanci se chytnout té omáčky okolo;-)

3 8
možnosti
VH

Pokud někdo chce někam posunout politický systém, tak by k tomu měl získat mandát ve volbách a pak změnit v tom symslu ústavu. Zeman takový mandát rozhodně nedostal. Jeho mandát je vykonávat úřad podle ústavy, ne měnit ústavu.

8 0
možnosti

věřte nebo nevěřte ale jeho odpůrci mají do písmene nastudovanou ústavu a čekají na jeho byť sebemenší chybičku aby podali návrh na odvolání z úřadu ;-€... takže pokud je stále v úřadu - koná v souladu s ústavouR^;-D

5 10
možnosti
VH

Ale to je zase pěkná blbost. V úřadu je proto, že sundat ho není jednoduché a protože současná většina, tedy ANO, SPD a komouši ho sundat nechtějí. Jestli koná v souladu s ústavou nebo ne je jim úplně jedno.

9 1
možnosti

karma R^;-Dv podstatě jste vystihl , proč i já podporuji prezidenta Zemana, protože to není loutka s kterou všichni mávají, !!

2 7
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

přečtěte si něco o kultu osobnosti než napíšete takový blábol

1 4
možnosti
JL

Pane Kucero. Ukazuji se vase nedostatky v pohledu na politicke vedeni statu. Specialne ten vas ctvrty odstavec. Ten me i rozesmal. Nebudu vsak kritizovat vase mysleni.

Snad tema pro vase studium nebo pro diskuzi. Dva zakladni prvku v ustavni organizaci vedeni statu jsou.

Strikni rozdeleni moci (vykona, zakonodarna a justicni) a vnitrni kontrola rozhodovani zvolenych a dosazenych cinitelu.

Ustava CR nema tyto prvky presne organizovane. (ten druhy prvek nezna vubec) Proto mame problemy jak na vladni urovni, tak i na prezidenske urovni.

Snad pripominka. Diskuze na toto zminene tema neni V CR zajem. Mame radi nas Kocourkov, ktery muzeme kritikou si uvolnovat nasi frustraci. Reseni je totiz pro nas tezke. Nase lenost nam to nedovoli.

1 0
možnosti
AL

Pro ty, kteří nevědí, pro ty, co vědomě lžou, pro ty, co překrucují a zamlčují fakta, pro ostatní zde zveřejním fakta, aby výše zmínění měli kde dávat mínusy. :)

Nejdůvěryhodnější z vybraných osobností světové politiky pro české občany zůstává podle Centra pro výzkum veřejného mínění (CVVM) český prezident Miloš Zeman. Za ním skončili jeho slovenský protějšek Andrej Kiska a maďarský premiér Viktor Orbán, kteří si polepšili.

Nejméně důvěryhodnými politiky ve světovém měřítku nadále byli podle CVVM německá kancléřka Angela Merkelová, americký prezident Donald Trump.

Zdroj: PL (únor 2019)

Bůh žehnej Miloši Zemanovi a Elizabeth Alexandra Mary.

:-)

3 4
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2184x
Od roku 1992 podnikám, mám rád Járu Cimrmana, Monty Pythony, Jasnou Páku a hradecké Votroky.

Seznam rubrik